Hart centraal

16 september 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL- ,,Een nieuw Passageseizoen betekent een nieuw jaarprogramma. Dit programma biedt een scala aan onderwerpen. Allemaal weer de moeite waard om voor de ledenvergaderingen naar Philalethes te komen. We hopen ook dit nieuwe seizoen op veel belangstelling uwerzijds voor de ledenvergaderingen en voor elkaar.’’ Met deze woorden biedt het bestuur van Passage afdeling Scherpenzeel haar leden het nieuwe jaarprogramma aan.

Op dit programma staan onder meer het klankbeeld “Alles wordt nieuw”, een reis door Openbaringen, gepresenteerd door ds. Bartlema uit Soest; een goudsmid komt vertellen over goud, zilver en diamant; Gerrit en Tiny de Graaff uit Barneveld laten leden en belangstellenden meegenieten van hun reis “Zuid Afrika van Kaapstad tot Messina”; een vishandelaar geeft uitleg over vis en er zal die avond ook wat te proeven zijn. De kerstviering is op 20 december met een Kerstliturgie en de traditionele broodmaaltijd.

De eerste spreker van het seizoen is dr. B. Hamer uit Amersfoort, hij is verbonden aan het medisch centrum Meander in Amersfoort. Dr. Hamer hoopt dat er veel vragen op hem afgevuurd zullen worden, zodat aan het eind van de avond ons hart geen geheimen meer voor ons heeft! De avond wordt gehouden in Philalethes en begint om 19.30 uur. Voor vervoer kan gebeld worden naar 033-2771452. Gasten zijn van harte welkom!

advertentie
advertentie