Landelijke politiedag

16 september 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Op 13 oktober is het ‘landelijke politiedag’. In onze regio sluiten we dan een indrukwekkende tour vol presentaties en demonstraties af. Dat doen we in Ede, waar deze zaterdag voor alle lezers van de Nieuwsbrief en andere geïnteresseerden uit het district, de regio of waar dan ook vandaan volop gelegenheid geboden wordt de politie te ontmoeten. Naast het politiebureau aan de Breelaan wordt op het Van Dijkeplein een heus evenemententerrein ingericht. Kom langs en maak kennis met de politie in al haar facetten. Er is veel te zien en te beleven waarbij ruime aandacht wordt geschonken aan verkeersveiligheid (in nauwe samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid). Op de website

Naast de Politiedag in Ede, houden we ook open huis in Zevenaar (29 september) en in Arnhem (6 oktober). In Zevenaar zal onder andere aandacht worden besteed aan het project Streetwise dat zich richt op de aanpak van jeugdoverlast in Zevenaar en Duiven; bovendien bestaat voor enkelen de mogelijkheid om met een politieboot te varen op de Rhederlaag. In Arnhem-Zuid wordt de politiedag aangegrepen om het bureau aan de Groningensingel officieel te openen.

Als u komt, dan hopen we dat u zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer komt. De parkeerruimte rond de verschillende bureaus is beperkt.

advertentie
advertentie