Scherpenzeel deklasseert SVMM

1 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De zaterdagtak van Scherpenzeel heeft opnieuw zijn kandidatuur voor het kampioenschap gesteld. In Maarn werd SVMM op een 4-0 nederlaag getrakteerd. Het is zoals SVMM-trainer Fred Veenstra na afloop toegaf: ,,Wij hebben voetballes gekregen." Zo was het ook, vond trainer Cor van Baaren. Waar de ploeg een week eerder tegen Hercules nog wat haperde, werd in Maarn een voetbalshow op de mat gelegd. Het is dat de doelman van SVMM al richting de kruising onderweg was, want anders was Scherpenzeel al na twee minuten op voorsprong gekomen. Na deze eerste kans bleven de bezoekers geconcentreerd spelen en dit resulteerde in de 20e minuut in de openingstreffer van Rob van Kommer. Tien minuten later scoorde Robert Vlaanderen al 2-0. Omdat Scherpenzeel in verdedigend opzicht geen kans weggaf, was het al snel duidelijk dat de ploeg niets kon overkomen. Trainer Van Baaren zag het spel van zijn team goedkeurend en ontspannend aan. ,,Ik wist niet dat mijn spelers zo goed konden voetballen." Tjerk van den Berg en Peter op 't Hof scoorden nog in de tweede helft. Het enige minpuntje in de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Robert Vlaanderen (hamstringblessure), de man in vorm.