Scherpenzeel dicht bij puntje

1 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De zondagtak van de v.v. Scherpenzeel wacht nog op het eerste competitiepunt. De ploeg van trainer Arjan Kleton verloor nipt met 2-1 van KVVA uit Amersfoort. Deze ploeg wordt als een van de belangrijkste concurrenten in de strijd om degradatie gezien. Vandaar dat het zo zonde is dat Scherpenzeel er niet in slaagde minimaal een punt aan de wedstrijd over te houden. Met opnieuw Henk van den Berg als laatste man, Paul Methorst als voorstopper, Frans Veldhuizen als linkermiddenvelder en Gert-Jan Veldhuizen als aanspeelpunt in de spits stak Scherpenzeel in organisatorisch opzicht goed in elkaar. Vervelend was wel dat de ploeg op een 2-0 achterstand kwam voordat John de Fluiter, hij is beschikbaar als zijn inzet gewenst is, de aansluitingstreffer scoorde.

In de tweede helft speelde het voetbal zich voornamelijk op de helft van KVVA af. De thuisclub kreeg ook voldoende mogelijkheden om langszij te komen, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. Zondag speelt Scherpenzeel in Amersfoort tegen HVC; deze ploeg kent met 1 punt uit vijf wedstrijden ook een slechte competitiestart.