Groot Jubileumfeest van de Zonnebloem

16 november 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Een grote groep Zonnebloemgasten en vrijwilligers uit Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg kwam donderdag 15 november bijeen in partycentrum Boschzicht in Scherpenzeel. Zij vierden het 10-jarig jubileum van de afdeling RenScherWoude van de Zonnebloem. Ook werden vijf jubilarissen die vanaf het begin bij de oprichting betrokken waren, in het zonnetje gezet.

Zowel de regiovoorzitter Gerard Menting alsook de afdelingsvoorzitter Stef Duurland overlaadden de vijf jubilarissen met loftuitingen en prezen hun doorzettingsvermogen en initiatieven die er aan bijgedragen hebben de afdeling tot een goed lopende organisatie te maken. Met meer dan 85 gasten en 40 vrijwilligers wordt in de drie gemeenten belangrijk sociaal werk verricht. Ook de eerste voorzitters van de afdeling, Petra van Alphen en Gilda van Steenbergen waren aanwezig zodat herinneringen en actualiteiten met elkaar vergeleken konden worden. De jubilerende dames kregen een zilveren insigne opgespeld door de regiovoorzitter en de afdelingsvoorzitter had als speciale verrassing voor elk van de dames een mooi Zonnebloembeeldje "Waardering"geheten.

Het feest duurde de hele dag en was gevarieerd door de vele programmaonderdelen; koffie met gebak, een uitgebreide warme lunch, drankjes en hapjes en tweemaal een optreden van een artiest die ondermeer een perfecte imitatie van Tineke Schouten ten gehore bracht.

En er werd natuurlijk heel veel gebabbeld en nieuwtjes werden uitgewisseld. Het was gewoon heel gezellig. Als U ook mee wilt doen als gast of vrijwillig(st)er in deze afdeling belt U dan met

Hennie Davelaar tel.0318-572266 of Jet Gijsbertse tel.0318-571020. Zij helpen U verder op weg. Op de foto van links naar rechts: Gerda van Donkelaar vrijwilligster, Riet van Eck secretaris, Gerda Schimmel penningmeester, Geertrui van Dijk vrijwilligster, Jet Gijsbertse hoofd bezoekwerk.

advertentie
advertentie