Start woningbouw Nieuwe Willaer

27 november 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL -De bouw van woningen in 'De Nieuwe Willaer' gaat van start. Het project omvat 100 woningen en wordt gerealiseerd door Gebr. Van Wanrooij uit Geffen. Al vanaf de eerste voorbereidingen in 2002 is er grote belangstelling voor dit project en zijn nagenoeg alle woningen verkocht. Momenteel zijn alleen nog enkele seniorenwoningen te koop.

In een eerste bewonersavond hebben de toekomstige bewoners al kennis kunnen maken met elkaar en is informatie verstrekt over de bouw en bijkomende zaken. De aannemer heeft een zeer strak tijdschema opgesteld en verwacht de eerste woningen na de zomervakantie op te kunnen leveren.

De voorbereidende werkzaamheden in het plan De Nieuwe Willaer worden volgende week afgesloten. Dan is het terrein echt 'bouwrijp' en klaar om bebouwd te worden. De afgelopen twee maanden is het weiland op de hoek Eikenlaan-Industrielaan omgevormd in een grote bouwplaats. De bossages zijn gekapt, bouwwegen zijn aangelegd, watergangen gegraven en er zijn kabels en leidingen gelegd.

advertentie
advertentie