Oudhollandse markt Woord en Daad

2 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG - Zaterdag 7 juni wordt van 10.00 tot 16.00 uur bij “Hoeve de Beek”, Brinkkanterweg 23, te Woudenberg, een Oudhollandse markt georganiseerd door Comité Woord en Daad Scherpenzeel.

Naast de bekende activiteiten als Expositie Grebbelinie, verkoop boeren producten, speelgoed, versnaperingen, oude tractoren en aktiviteiten voor de kinderen etc., is er dit jaar ook weer ruimte voor andere standhouders/kraamverkopers. Wie iets wil verkopen of demonstreren kan contact opnemen met C.A. van der Sluijs, telefoonnummer 0332773356 of via woordendaad@hotmail.com.

Om deze markt te kunnen organiseren is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die op deze dag helpen met het verkopen en organiseren van activiteiten. Opgeven via telefoon of email bij C.A. van der Sluijs.

Noteer zaterdag 7 juni vast in de agenda, er is voor iedereen wat te doen. Zeker voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, onder andere ponyrijden, rondrit met tractor en wagen en een kleedjesmarkt. Voor 10 euro mogen kinderen een kleedje reserveren en hun eigen spulletjes verkopen. Reserveren via Elly Leeuwdrent, telefoonnummer 0332772433.

Dit jaar is er ook een rommelmarkt en een boekenkraam, waarvoor men oude/niet gebruikte boeken en verkoopbare spullen kan inleveren op Vijverlaan 40 te Scherpenzeel (vooraf bellen naar 0332772433).

advertentie
advertentie