VV Scherpenzeel dupe technische storing

30 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Door een technische storing is afgelopen dinsdag een verkeerde pagina in de Scherpenzeelse Krant meegenomen. Op de pagina die er wel in had moeten staan, stond onder meer een verslag van de verrichtingen van de VV Scherpenzeel in de nacompetitie.

Verder was er aandacht voor een Scherpenzeelse winkel -Werner Speelgoed- die gaat sluiten. De redactie van de Scherpenzeelse Krant betreurt de gang van zaken in hoge mate. Niet alleen zorgde de verwijzing op de voorpagina naar het verslag van Scherpenzeel voor veel verwarring en irritatie, er ging ook veel kostbare energie verloren.

Er zijn inmiddels stappen gezet om verdere schade te beperken. Zo is de pagina afgelopen donderdag in Barneveld huis-aan-huis geplaatst, de huis-aan-huis editie van De Barneveldse Krant die ook in Scherpenzeel wordt verspreid. Verder heeft de redactie contact gezocht met het bestuur van de voetbalvereniging om te zoeken naar aanvullende oplossingen. De belangrijkste is dat we de ontbrekende pagina aangeboden hebben aan de beheerder van de webstite van de VV Scherpenzeel. De pagina is daar inmiddels geplaatst en in te zien. De pagina is rechtstreeks te bereiken via de volgende adresregel:

Wij bieden de gedupeerden onze welgemeende excuses aan.

Redactie Scherpenzeelse Krant.

advertentie
advertentie