Goed resultaat Valleitrekkers

2 juni 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG – Touwtrekvereniging De Valleitrekkers kwam onlangs in actie in Gelderswoude. De vierde wedstrijd van de Zomercompetitie vond daar plaats. Met prachtige resultaten op zak keerde de ploeg van coaches Frank ter Maaten en Evert Top weer naar huis.

In de strijd om de eindzege van de Zomercompetitie deden de Valleitrekkers zeer goede zaken. Met de finale op het eigen terrein aan de Laagerfseweg in Woudenberg nog voor de boeg, was het voor Valleitrekkers zaak om geen onnodige punten te verspelen in Gelderswoude. Op het mooie gras lieten de touwtrekkers er geen misverstand over bestaan welke ploeg langzamerhand naar de topvorm groeit.

Bij de achttalen kwamen de Valleitrekkers met twee ploegen aan het touw. Beide ploegen lieten zich van hun goede kant zien en met voor beide ploegen een rij zeges mochten zij uitmaken welke ploeg eerste werd. Valleitrekkers 2 won dit onderonsje. Valleitrekkers 1 werd dus tweede.

Combinatieteam

Bij de zestallen werd een mix van senioren en jeugd aan het touw gebracht. Twee nieuwe jeugdleden mochten ook aan het grote werk ruiken. Ondanks hun weinige ervaring stond er nog voldoende routine aan het touw. Trainers Ter Maaten en Top mochten tevreden zijn met het optreden van dit combinatieteam, want een gedeelde tweede plaats was de oogst.

Met deze resultaten mochten De Valleitrekkers tevreden zijn. Een prima voorbereiding voor het eigen toernooi dat aanstaande zaterdag wordt gehouden op het eigen terrein aan de Laagerfseweg. Valleitrekkers organiseren naast de finale van de Zomercompetitie ook een toernooi voor ongetrainde teams. Ploegen bestaan uit zes touwtrekkers en twee wissels. De wedstrijden beginnen vanaf 19.30 uur en duren ongeveer tot 22.00 uur. Opgeven kan bij Frank ter Maaten: 06-51315006. Na de wedstrijden is er feest met muziek.

advertentie
advertentie