Hoogste punt bereikt

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Op donderdag 12 juni werd het hoogste punt bereikt van de Abrona woonvoorziening Hofstede Ruwinkel op landgoed Scherpenzeel. Onder toeziend oog van betrokkenen en genodigden werd op de bouwlocatie aan de Ruwinkelseweg 3 het plechtige moment gevierd.

Abrona is een innovatieve christelijke organisatie die gespecialiseerd is in een brede dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Respectvol met elkaar omgaan vormt de basis. Wij bieden wonen, werken, logeren, dagopvang, maaltijden en thuishulp.

Als betrokken zorgorganisatie zien wij vaak dat mensen met een verstandelijke beperking verrassend goed zinvolle functies in de maatschappij kunnen vervullen. Abrona is daarom actief op het gebied van bedrijfsmatige projecten waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken. Abrona beschikt onder andere over een hotel, diverse restaurants, een winkel en een kunstuitleen. De woonvoorzieningen, dagbestedingscentra en bedrijfsmatige projecten van Abrona zijn gevestigd in de hele provincie Utrecht.

advertentie
advertentie