Opfriscursus voor het huwelijk

9 september 2008 om 00:00 Nieuws

De cursus gaat over onderwerpen die door alle drukte gemakkelijk aan de aandacht kunnen ontsnappen. Het is heel praktisch opgezet en geeft handvatten om het huwelijk te versterken.

SCHERPENZEEL - De Marriage Course (huwelijkscursus) biedt een geweldige mogelijkheid om als stel samen - op een leuke manier - de relatie een onderhoudsbeurt te geven.

De avonden beginnen in een ontspannen sfeer – het is een avondje samen uit. Met z’n tweeën eten, of op het gemak koffie of thee met wat lekkers drinken. Daarna luisteren naar een inleiding over het onderwerp van die avond. Vervolgens is er veel tijd om over de onderwerpen door te praten aan de hand van vragen en opdrachten. Privacy staat voorop. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en de deelnemers vertellen niets over hun relatie aan iemand anders, ook niet aan de cursusbegeleiders. Het doel is om het deelnemende stel samen te laten praten.

Investeren

De cursus is niet voor paren met grote relatieproblemen, wel voor iedereen die wil investeren in zijn relatie. De cursus is ontwikkeld vanuit een christelijke achtergrond en is wereldwijd enorm succesvol. Maar doordat het vooral praktisch is, is het ook heel geschikt voor niet-christelijke echtparen. Of ze nu lang of kort getrouwd zijn. De cursus maakt de deelnemers bewust van de dingen die goed gaan, maar ook van zaken die verbeterd of verdiept kunnen worden. De cursus leert te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang duurt.

In het komend najaar wordt de cursus voor de vijfde keer in Scherpenzeel gegeven, op de maandagavonden 29 september, 6, 20 en 27 oktober, 10 en 24 november en 8 december.

Meer informatie op www.de8hoek.nl onder ‘activiteiten’, of bel Leen en Marian Verhoef, tel. 033-2774892.Opgeven graag voor 19 september.

advertentie
advertentie