Start interkerkelijke zondagsschool

16 september 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De interkerkelijke zondagsschool is zondag 7 september weer van start gegaan.Ook dit seizoen worden er weer verhalen uit de Bijbel verteld, liedjes gezongen en verwerkingen gemaakt. Verder wordt er onder meer het kerstfeest gevierd met de ouders en wordt er een paasontbijt gehouden.

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn, elke zondag van 9.30 tot 10.45 uur van harte welkom in de Glashorstschool.

Om iedereen kennis te laten maken met de zondagsschool worden inloopochtenden gehouden op 21 september en 5 oktober. Vragen? Bel met Diana van Ginkel tel.033-2772494.

Kledingbeurs De Minisoos

SCHERPENZEEL – De najaars- & wintereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs van Stichting Peuterspeelzaal De Minisoos staat dit jaar gepland voor zaterdagmorgen 4 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Heijhorst.

Wie over mooie, recente najaars- en winterkleding beschikt, maat 86 tot en met 176 en/of speelgoed, wordt verzocht zich aan te melden als deelnemer bij Fleur Klaverdijk-Eijgendaal.

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per 30 kledingstukken (setje telt als één), speelgoed onbeperkt. Van de opbrengst zal 40% bestemd zijn voor St. Peuterspeelzaal De Minisoos, 60% is voor de inbrenger.

Kijk voor meer informatie op www.minisoos.nl of neem contact op met Fleur Klaverdijk-Eijgendaal (e-mail: info@minisoos.nl, telefoon: 033-2588822.

_____

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

_____

Opschoonactie 2008,

Op 7 oktober zal er in Renswoude weer een “opschoonactie” plaatsvinden . De leden van “Passage”, christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging, gaan het zwerfvuil in het buitengebied van Renswoude verzamelen.

De dames gaan dit jaar voor de achtste keer op pad .

Voor het eerst helpen dit jaar twee klassen schoolkinderen mee. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Het doel van de opschoonactie is ook, dat inwoners en bezoekers, jong en oud, steeds meer oog krijgen voor een schoon leefmilieu, zodat Renswoude steeds schoner wordt.

De opbrengst van de opschoonactie is voor het project van Passage :”Hart voor de Hartenberg” De Hartenberg is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Wekerom, gemeente Ede.

.

De gemeente stelt een bedrag per deelnemer per dagdeel beschikbaar en diverse bedrijven sponsoren de actie.

Voor iedere deelnemer is er een attentie van de stichting “Nederland schoon”.

De leden van “Passage”rekenen op veel deelnemers

U hoeft geen lid van “Passage”te zijn om mee te kunnen doen. Ook mannen zijn van harte welkom. Op 7 oktober wordt u ’s morgens om negen uur of ’s middags om half twee verwacht bij de gemeentewerf in de Molenstraat.

Wie mee wil helpen wordt verzocht zich op te geven bij Wijntje van Rinsum, tel. 0318-572075 of bij Gera van Voorthuizen , tel. 0318-574484.

advertentie
advertentie