Trainingsballen overhandigd

16 september 2008 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Zonder bal geen voetbal. Zo ook bij de voetbalvereniging Renswoude. Afgelopen zaterdag werden de nieuwe trainingsballen voor de jeugd en de selectie elftallen overhandigd.

Dit seizoen zijn de ballen besteld via Clubpartner. Een nieuw bedrijf dat verenigingen, bedrijven en ook particulieren begeleidt in het inkopen van sportartikelen. Namens de sponsorcommissie nam Geurt-Jan Bouman de eerste ballen in ontvangst.

Bouman: ,,Voor de wedstrijdballen zijn voldoende sponsoren te vinden, maar ook voor de trainingen hebben we voldoende ballen nodig. Een grote kostenpost binnen een kleine vereniging als Renswoude. Het zoeken naar de goedkope en kwalitatief goede van sportartikelen kost ons veel tijd. Tijd die we graag aan andere activiteit binnen de vereniging willen besteden. Zodoende zijn we in contact gekomen met Clubpartner. Zij zoeken voor ons naar de beste producten en houden daarbij rekening met onze wensen. Dit seizoen moesten we alle trainingsballen vervangen. Via Clubpartner hebben we zonder eerst zelf op zoek te moeten voor een goede prijs de ballen kunnen aanschaffen.”

advertentie
advertentie