Gerdine Gotink beste bezorger

17 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPEZEEL - Gerdine Gotink mag zich een jaar lang dé beste bezorger noemen van Scherpezeelse Krant. Zzij wist in 2008 zonder klachten haar wijk punctueel van de krant te voorzien.

Tijdens de jaarlijkse ‘BikkelActie’van de Koninklijke BDU Uitgevers, uitgever van Scherpenzeelse Krant.nl nam Gerdine Gotink enthousiast de cadeaubon ter waarde van € 220,- in ontvangst uit handen van Bikkelsponsor Koos Coelman (manager Kijkshop.nl.) en hoofdredacteur Jos Scholten (l). Maar liefst 23 foutloze ‘bikkels’ kregen dezeKijkshop.nl-jaarprijs.

Met behulp van deze BikkelActie beloont de BDU bezorgers die het afgelopen jaar de krant uiterst correct hebben bezorgd. ‘Bikkels’ - de eretitel van onze bezorgers - zijn de laatste en daarmee tevens de belangrijkste schakel in de keten van de krantenproductie. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Barneveld, waar hoofdredacteur Scholten hen - ook namens de hoofdagenten - complimenteerde met hun voorbeeldige inzet, werden de winnaars en winnaressen in het zonnetje gezet. De hoofdprijs, een computer ter waarde van € 2.200,- ging naar Bert-Jan Couzijnsen van de BDU-titel De Stad Nijkerk.

Ook in aanmerking komen voor deze prijzen? Meld je dan als bezorger aan op de vernieuwde Bikkel-website: www.bdubikkel.nl

advertentie
advertentie