AZ-trainer geeft techniekcursus

28 april 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De techniektrainer van landskampioen AZ, Cock van Dijk, zal op de vrijdagen 1, 8, 15 en 29 mei op de Bree-Oost een techniekcursus verzorgen voor jeugdtrainers.

Maar liefst 16 (toekomstige) jeugdleiders en -trainers van VV Scherpenzeel zullen gaan deelnemen aan deze cursus. De overige cursisten zijn jeugdtrainers van VV Renswoude en Roda ’46. Door zelf de deelnemers voor de cursus te werven was het voor Cock van Dijk geen probleem om zijn cursus bij Scherpenzeel te komen geven. Omdat de cursus voor de maand mei al is volgeboekt is er direct een afspraak gemaakt voor nog een cursus in de maand juni. De data voor deze cursus zijn op de vrijdagen 5, 12, 19 en 26 juni. Eventuele vervolg en nieuwe cursussen zullen ook bij de VV Scherpenzeel gaan plaatsvinden. Cock van Dijk denkt met ‘De Bree Oost’ een uitstekende accommodatie voor Midden Nederland gevonden te hebben.

De cursus omvat een (klein) deel theorie en veel praktijk.

Het theoretische gedeelte zal o.a bestaan uit: didactiek en leeftijdskenmerken.

Bij het praktijkgedeelte gaan de trainers zelf aan de slag met de technieken zodat zij deze later ook zelf kunnen toepassen bij de trainingen aan de jeugd. Meer info: www.cockvandijk.nl of www.trainersite.nl.

advertentie
advertentie