Ondernemers bezoeken omroep

7 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE - Leden van de Scherpenzeelse ondernemersvereniging waren te gast bij de lokale omroep Midland FM en WP Attaché op uitnodiging van ondernemer en medelid Wilco Pater.

Na het welkomstwoord van Wim Schimmel, voorzitter van de ondernemersvereniging, gaf Wilco Pater een korte presentatie over zijn bedrijf en activiteiten. Rudi van den Brink van Midland FM gaf informatie over de radiozender. Midland FM heeft een luisteraarspotentieel van 2,5 miljoen mensen. Het sportprogramma wordt het beste beluisterd. Midland bestaat dankzij steun van ondernemers, die zich hebben aangemeld voor de vriendenclub. Van gemeenten werd tot nu toe, geen steun ontvangen.

Het werd een gezellige en ontspannen avond, ondernemers kregen rondleidingen door de studioruimtes en konden zelf demo’s inspreken in de productiestudio. In het aangepaste programma van De Midland Business Club, gepresenteerd door Wilco Pater, kregen ondernemers de mogelijkheid zichzelf en hun bedrijf live op de radio te presenteren.

advertentie
advertentie