Doe mee met ' Coach van het jaar'

27 juli 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - De vaderlandse voetbalcompetitie begint met het oog op het WK Voetbal in Zuid-Afrika van de komende zomer al op vrijdag 31 juli met de thuiswedstrijd van Heerenveen tegen Roda JC.

Gaat AZ zijn titel prolongeren? Is Martin Jol dan eindelijk de juiste man voor Ajax? Brengt Mario Been meer dan hoop terug in De Kuip? Wat mogen we van VVV en RKC Waalwijk verwachten?

Koninklijke BDU biedt dit seizoen de kans om de eredivisie nog intensiever mee te beleven. Doe mee met Coach van het Jaar. Maak je eigen opstelling en scoor elke wedstrijd punten met jouw elftal.

Daag je vrienden, familie of bekenden bij jou in de buurt uit. Schrijf je in voor vrijdag 31 juli om punten te verzamelen in alle competitierondes. Kijk op de website onder het kopje Coach van het Jaar en vul het inschrijfformulier in.

Je betaalt slechts € 4,95 aan administratiekosten. De beste coach krijgt een ballonvaart aangeboden in de luchtballon van de BDU. Voor nummers 2 tot en met 6 zijn er waardebonnen van de Kijkshop.

Op de foto allemaal mensen met verstand van voetbal tijdens een voetbalquiz in Woudenberg. Bij de BDU kan je je kennis laten testen: wat weet jij van de eredevisie?

advertentie
advertentie