‘Help, een volwassen kinderen in huis

10 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE - Vitras/CMD organiseert cursus ‘Help, volwassen kinderen in huis. Wie zich zorgen maakt over zijn of haar volwassen thuiswonende kind en twijfels heeft over hoe daar mee om te gaan, los te laten of juist mee bemoeien kan zich aanmelden voor een cursus van Vitras /CMD.

Vragen over hoe tot afspraken te komen met het volwassen kind op het gebied van taken, financiën, veiligheid, bezoek en lawaai komen aan de orde. Er is dinsdag 18 augustus en 8 september om 13.30 uur een informatiebijeenkomst als inleiding op de cursus ‘Help. Volwassen kinderen in huis’. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus 15 september om 19:00 uur.

De training is bedoeld voor ouders die ondersteuning willen bij het omgaan met hun volwassen en thuiswonende kind en hierover van gedachten willen wisselen met andere ouders. Inwoners van de gemeenten Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel en Renswoude kunnen zich aanmelden voor deze cursus.

Werkwijze

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten. De kosten voor de training bedragen 18 euro per persoon. De informatiebijeenkomsten en de cursus vinden plaats in het gebouw van Vitras/CMD aan de Eikenlaan 2 te Veenendaal.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kan men tijdens kantooruren bellen naar 0900 – 82 123 82 (lokaal tarief) of een e-mail sturen naar l.jacobs@vitrascmd.nl (werkdagen maandag t/m woensdag) of mw. L. Bouman l.bouman@vitrascmd.nl (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

advertentie
advertentie