Zorgboerderij Breehoef gecertificeerd

26 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL - Er zijn momenteel ongeveer duizend zorgboerderijen in Nederland. Honderd daarvan zijn gecertificeerd. Zorgboerderij Breehoef in Woudenberg is onlangs gecertificeerd.

Het is de derde zorgboerderij in de provincie Utrecht die het certificaat ‘Kwaliteit laat je zien’ heeft behaald. Met dit certificaat laat Zorgboerderij Breehoef zien welke kwaliteit zij levert; dat je daar kundige begeleiding krijgt, dat het een veilige plek is, dat ze er werken met heldere afspraken, dat de persoonlijke ontwikkeling en welzijn hoog in het vaandel staan en dat iedereen mag komen kijken, want ze zijn trots op wat ze zijn. Het certificaat wordt verleend door de landelijke Stichting Verenigde Zorgboeren.

De begeleiders van de zorgboerderij zijn Henk en Rosita van Woudenberg uit Scherpenzeel. Zij worden ondersteund door een team enthousiaste, bekwame en betrokken vrijwilligers. Er wordt gewerkt vanuit een christelijke levensvisie.

Sinds de opening in 2008 streeft Zorgboerderij Breehoef er naar om de deelnemers een goede en zinvolle dagopvang te geven in een omgeving die alleen een zorgboerderij kan bieden. Met het behalen van het certificaat wordt dit bevestigd.

(Archieffoto BDU)

advertentie
advertentie