SCHERPENZEEL - Ook de tweede competitiewedstrijd in de zesde klasse D van het zondagvoetbal is door Scherpenzeel in winst omgezet. Het Alme

15 september 2009 om 00:00 Nieuws

De kracht van de Scherpenzelers is ‘de breedte van de bank’. Zondag een week geleden scoorde Adu drie keer in het openingsduel met Kismet in Utrecht (1-5). Zondag was de schutter afwezig. Zijn plaats in de aanval werd ingenomen door Sebastian de Boer. Deze jonge, talentvolle speler nam de openingstreffer voor zijn rekening. Van grote afstand knalde hij de bal schitterend in de kruising. De thuisclub had al eerder op voorsprong kunnen komen. Uit een vrije trap van aanvoerder Henk van den Berg verdween de bal tegen de lat uiteen en de razendsnelle Mike den Hartog had twee keer pech met de afronding.

Onder leiding van laatste man Bruce Koster verdedigden de blauw-witten geconcentreerd. Daardoor kwam doelman Marco de Rond nauwelijks in de problemen. In de tweede helft besliste John de Fluiter met twee goals de wedstrijd. Eerst koel vanaf de penaltystip, later met een mooie kopbal.

Zondag spelen de Scherpenzelers in en tegen Muiden.

advertentie
advertentie