BENSCHOP - In de eerste uitwedstrijd van deze competitie had derdeklasser Woudenberg, verdeeld over beide speelhelften, overduidelijk het b

15 september 2009 om 00:00 Nieuws

Maar dit pluspunt leverde de formatie van trainer/coach Steef van den Oosterkamp zaterdagmiddag geen tastbare beloning op.

Na de onbesliste derby van een week eerder op eigen veld tegen het Scherpenzeelse Valleivogels (2-2) leden de Woudenbergers nu een onnodige nederlaag van 1-0.

Thuisclub Benschop had in de eerste helft aan één doelpuntrijke standaardsituatie voldoende om de allereerste overwinning in deze competitie bij te kunnen schrijven. Daar stond in die fase van de krachtmeting een onbenut gelaten kans van de bezoekers (van Kevin Bakker) tegenover.

Na de hervatting deden de Woudenbergers er, hard werkend, alles aan om met tenminste een puntje uit Benschop weg te gaan. Op grond van de serie scoringsmogelijkheden was en gelijkspel ook verdiend geweest.

Maar uit de tweede lijn en veel dichter bij het Benschop-doel slaagden met name Paul Schipper, Bert Davelaar en Jonathan Riezenbos er niet om in de gelijkmaker te scoren.

advertentie
advertentie