RENSWOUDE - Het door Harrie Epskamp gecoachte Renswoude beleeft zowaar een superstart van deze nieuwe jaargang. Uit de eerste twee wedstrij

15 september 2009 om 00:00 Nieuws

Werd het een week eerder 0-3 in Driebergen op bezoek bij Dalto, zaterdagmiddag kreeg het eigen publiek op sportpark De Hokhorst slechts één doelpunt voorgeschoteld (1-0). Niemand maalde er om. Weer was het rendement van de Renswoudenaren hoog.

Die ene doeltreffende actie van Roy Veldhuizen, in de tiende minuut van de eerste helft, volstond voor het bijschrijven van de tweede opeenvolgende overwinning. Het was voor Veldhuizen, pas zeventien jaren jong, alweer van zijn derde competitiedoelpunt. Tegen Dalto had hij zeven dagen eerder twee keer met precisie raak gemikt.

Vorig seizoen was de trefzekere tiener in de aanvalslinie van de Renswoudenaren goed voor in totaal veertien doelpunten. Met dat aantal werd hij toen net geen topscorer van de derde klasse D.

In deze competitie aast Veldhuizen op de persoonlijke schuttersprijs, waarbij de goaltjesdief het teambelang uiteraard niet uit het oog zal verliezen.