W.Mulder aanhangwagens biedt breed assortiment

5 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG – Sinds 1988 houdt Wiepko Mulder zich bezig met de verhuur, verkoop en reparatie van aanhangwagens, vee- en paardentrailers. Aanhangwagens van 750 tot 3500 kilogram verkoopt en verhuurt Mulder. Zijn bedrijf is gevestigd aan de Nijverheidsweg 40 sinds april dit jaar. Tot die tijd had hij elders in Woudenberg zijn bedrijfshal.

Mulder is als zoon van een smid al van jongs af aan bekend met aanhangwagens en trailers. Ruim twintig jaar geleden begon hij dan ook met de verhuur en reparatie van aanhangwagens. Al snel kwam daar ook verkoop bij. De merken die hij voert, zijn onder meer Hapert, Saris, Henra en Atec. Van al zijn producten heeft hij uitgebreide documentatie beschikbaar. Ook voor vee- en paardentrailers als ook dichte aanhangwagens voor machinevervoer kan men bij Mulder terecht. ,,Met name bedrijven komen bij mij voor hun bedrijfsaanhangwagens maar ook particulieren weten hun weg inmiddels te vinden. Zowel hier uit de regio als wat verder weg, ben ik inmiddels een bekende in de branche” zegt Mulder.

,,Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in specifiek maatwerk voor aanhangers. Wij leveren las- en constructiewerk waardoor de aanhanger voldoet aan de specifieke eisen en wensen van de klant. Tevens zijn wij het adres voor paardenboxen” vervolgt hij.

Mulder repareert ook op locatie als dat gewenst is. Ook autoambulances en transporters behoren tot het assortiment. Ook hierin biedt hij diverse merken zoals Henra en Hapert. Voor het huren van aanhangwagens, trailers en reinigingsapparatuur weet men Wiepko Mulder te zitten. Voor alle reinigings-werkzaamheden in de automotive, bouw, agrarische of industriële sector. ,,Ik bied hogedrukreinigers met een werkdruk van 100 tot 230 bar. Hierbij heeft de klant keuze uit elektrisch, benzinemotor of dieselmotor aangedreven modellen”. Het merk dat hij voert voor de reinigingsapparatuur is Nilfisk Alto.

,,Meestal ben ik wel in mijn bedrijfspand te vinden en klanten mogen altijd even binnenlopen met een vraag om advies of het huren of kopen van een aanhangwagen. Ik heb altijd diverse maten aanhangwagens op voorraad” geeft Mulder aan.

advertentie
advertentie