Doelpunten: Sharlo Galmo 0-1, Remon Liefting 0-2, Sharlo Galmo (strafschop) 0-3, Wouter van Dijk 0-4, Remon Liefting 0-5, Peter Westerhuis

6 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Groot, heel groot was het klassenverschil tussen Valleivogels en FZO, de nummer laatst in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal. De veel betere ploeg uit Scherpenzeel zag in Zeist in ruime mate kans het overwicht in doelpunten uit te drukken. Het werd zelfs een monsterscore voor het elftal van trainer Michael van den Berg. De voorsprong bij rust was met 0-5 al zeer riant. Na rust werd dat aantal van vijf treffers bijna geëvenaard door Valleivogels: 0-9.

Alles deden de Scherpenzelers er in de tweede helft aan om de ‘magische dubbele cijfers’ te halen. In de 85e minuut vierde de uitblinkende schutter Remon Liefting zijn vierde doelpunt van de middag. Dat was Valleivogels’ negende. En daar bleef het bij. Het doelpuntenfestijn werd geopend door Sharlo Galmo in de tiende minuut. Na ruim een half uur trof Liefting voor het eerst doel. Eén goal ontstond vanaf de strafschopstip, in de 36e minuut. Galmo was de maker. Ook Peter Westerhuis was goed voor twee doelpunten. Wouter van Dijk had met één treffer een aandeel in de doelpuntrijke dag.