SCHERPENZEEL - Opnieuw leed het zondagelftal van Scherpenzeel een nederlaag. De zesdeklasser verloor op eigen veld met 0-2 van het als derd

13 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Er gloort evenwel hoop voor de middenmoter. In de komende drie competitieduels treffen de Scherpenzelers clubs die lager geklasseerd staan. Met andere woorden: een stijging op de ranglijst is deze maand niet uitgesloten.

De vijfde plaats in deze competitie is en blijft de doelstelling. Scherpenzeel trad zondag aan zonder Sebastiaan de Boer, Gjalt Aarsen en Marius Adamic. Dat zijn drie belangrijke spelers voor de ploeg, zowel in aanvallend als in verdedigend opzicht. Daarnaast had de thuisclub pech dat een aantal spelers niet lekker in de wedstrijd zat. Toch kreeg Scherpenzeel mogelijkheden om minimaal met een punt van het veld te gaan. Zo wachtte John de Fluiter in kansrijke positie net even te lang, zag Mike den Hartog een inzet gekeerd worden door SEC-doelman Mesut Tuncay en lepelde Gerrit Veldhuizen de bal uit een vrije trap op de lat.

Bij de tweede treffer van de Soesters zag de ingreep van doelman Hans Pulsfort er niet goed uit. Maar de 54-jarige (!) stopte een kwartier voor tijd wel knap de penalty van Jeffrey van de Hoed.

advertentie
advertentie