Interieuradvies bij Stijl en Stoer

13 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Oktober is uitgeroepen tot woonmaand en Stijl en Stoer springt hier op in. Patricia van Baaren en Anita van den Berg richtten een jaar geleden interieuradviesbureau Stijl en Stoer op. En op zaterdag 24 oktober kunnen belangstellenden interieuradvies krijgen van Stijl en Stoer. Van 10.00 tot 17.00 uur geven zij een interieuradviesdag bij Dalhuysen Wonen en Slapen aan de Voorstraat 30.

,,Onze passie is inrichten en we zijn dan ook altijd druk met ons eigen interieur. Even een andere kleur op de muur of een kast in de verf zetten” vertelt Van Baaren. De twee kennen elkaar al lang en wilden graag samen een bedrijf opstarten.

Stijl en Stoer biedt verschillende soorten van advies. Zo wordt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek besproken wat de wensen en ideeën van de klant zijn. Stijl en Stoer kan bijvoorbeeld een compleet interieurplan met tekeningen, licht- en kleurplan en een moodboard verzorgen maar ook verkoopstyling of herinrichting van het interieur met de eigen meubelen van de klant. Er is samenwerking met diverse schilders en aannemers om zowel grote als kleine klussen goed uit te voeren. Op de website van Stijl en Stoer is het aanbod te vinden en binnenkort komt er een animatie (tekenfilm) op de website waar Anita en Patricia erg enthousiast over zijn. ,,In deze animatie zie je hoe wij te werk gaan, van probleem bespreken met de klant tot het eindresultaat” vertellen ze.

Tijdens de interieuradviesdag op 24 oktober kan men met een plattegrond en foto’s van de woning de twee dames om mondeling advies vragen. ,,We hebben ook vragenlijsten liggen om er achter te komen of er interesse is in workshops op het gebied van interieur en wonen” aldus Van de Berg.

,,We luisteren naar de klant en volgen hun stijl. We vinden het ook erg belangrijk dat zowel de man als de vrouw aanwezig is bij het gesprek. Beiden moeten zich tenslotte thuisvoelen in het nieuwe interieur. We brengen niet zomaar alle trends in het huis maar kijken wat een goede basis is waarbij de klant gemakkelijk met accessoires in trendkleuren het eventueel kan opfleuren” benadrukt Van Baaren.

Restyling van een interieur houdt in dat zij de woning updaten met behoud van de meubelen. Met kleur en decoratie bijvoorbeeld creer je al een ander interieur. ,,We bieden creatieve en goedkope oplossingen door bijvoorbeeld de meubelen te verplaatsen of nieuwe gordijnen te adviseren”. Bij verkoopstyling van te koop staande huizen kijkt Stijl en Stoer door de ogen van de potentiële koper. ,,Een iets andere presentatie van de meubelen kan net het verschil maken tussen verkopen of niet verkopen”.

Stijl en Stoer, www.stijlenstoer.nl, Patricia van Baaren 06 18 64 34 67, Anita van den Berg 06 36 32 68 34.

advertentie
advertentie