Doelpunten: Paul Schipper 1-0, eigen doelpunt 2-3, Niels van Bezooijen 3-3

3 november 2009 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Zes goals in 45 minuten. En dat na een doelpuntloze eerste helft. Thuisclub Woudenberg en het Utrechtse Sterrenwijk deden scorend niet voor elkaar onder. Steef van den Oosterkamp, de trainer van de Woudenbergers, koesterde het punt dat zijn elftal overhield aan de krachtmeting met een stel rasvoetballers.

De Sterrenwijk-selectie loopt over van de individuele kwaliteiten. Dat deze uiteindelijk niet de doorslag gaven, dankte Woudenberg aan de mentale weerbaarheid. Van den Oosterkamp was daar terecht verheugd over. Ook al omdat hij drie basiskrachten miste aan de aftrap. Kevin Bakker en Jonathan Riezebosch ontbraken wegens blessures. Joey Hendriks had een plezieriger reden: een feest ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van zijn ouders. Woudenberger Paul Schipper opende in de tweede helft het doelpuntenfestijn. Maar lang hielden hij en zijn ploegmaats de voorsprong niet vast. Sterrenwijk kwam langszij en nam de regie met nog twee goals over (1-3). Geluk hadden de Woudenbergers dat de bezoekers uit een scrimmage een eigen doelpunt maakten. Vier minuten voor tijd was de gelijkmaker van Niels van Bezooijen een feit.