Foto’s na te bestellen via de site

5 november 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL – Via www.scherpenzeelsekrant.nl zijn foto’s na te bestellen die zijn gemaakt door onze medewerkers in vaste dienst. Binnenkort willen we deze service ook aanbieden als het gaat om beelden van onze freelance-medewerkers en mogelijk ook van lezersbijdragen.

Alleen de foto’s waarbij links onderin de knop “Bestel foto” zichtbaar is kunnen besteld worden. Na het klikken op deze link opent zich de bestelpagina waar het formaat/product en het aantal van de betreffende foto gekozen kan worden. Via de button “foto’s toevoegen” kunt u nieuwe foto’s toevoegen aan dezelfde bestelling. Wanneer u alle foto’s toegevoegd heeft kunt u de bestelling in het overzicht afronden. Zolang u de bestelling nog niet heeft afgerond verschijnt boven elk artikel de melding “Naar besteloverzicht >>” en het aantal foto’s die zich in de bestelling bevinden.

Koninklijke BDU Uitgevers werkt voor het bestellen en afdrukken van de foto’s samen met Oypo.nl. De bestellingen worden thuis afgeleverd.

Naast afdrukken in veel voorkomende formaten (10x15; 13x19, 15x22; 20x30) kunnen ook vergrotingen worden besteld, of het digitale origineel. Wie iets bijzonders wil kan de foto bestellen op canvas voor aan de muur, op een keramische mok, in een fotopuzzel of op een t-shirt. Klik voor de prijzen op de bestelknop.

advertentie
advertentie