RENSWOUDE - Aan drie overwinningen op eigen veld plus een nederlaag voegde Renswoude zaterdag een gelijkspel toe. Het competitietreffen met

10 november 2009 om 00:00 Nieuws

Het thuisspelende elftal van trainer Harrie Epskamp verloor door het gelijkspel van 0-0 terrein op de ranglijst van de derde klasse D. Dat duikelde daardoor uit de top drie. En dat op de dag waarop koploper Jonathan uit Zeist vrij van competitieverplichtingen was en nummer twee Valleivogels verloor van het bezoekende De Meern (0-1).

Renswoude kreeg van middenmoter CJVV geen kans goede zaken te doen op de ranglijst. De Amersfoorters, gecoacht door Jos Krikke, vormden op sportpark De Hokhorst de ploeg die de meeste aanvallende inspiratie had. Zij kregen dan ook de beste scoringskansen. Renswoude had het 'thuisgeluk' dat lat en paal CJVV in de tweede helft van scoren afhielden.

Voor CJVV was de doelpuntloze vertoning een magere voortzetting van een goede periode. Na een zeer matige seizoensstart is het elftal van Krikke stap voor stap geklommen op de ranglijst.

advertentie
advertentie