Doelpunten: Wendel Droefs 1-0, Wendel Droefs 2-0, Irak Asad 3-0.

10 november 2009 om 00:00 Nieuws

UTRECHT - Achter Stadion Galgenwaard in Utrecht had de voetbalploeg van Scherpenzeel het zaterdag heel zwaar te verduren. De formatie van trainer/coach Eddy Hof liep negentig minuten lang achter de feiten aan in de krachtmeting met het veel sterkere Sterrenwijk. De snelbenige en technisch vaardige Utrechtse handenbinders triomfeerden glansvol met 3-0.

Deze comfortabele marge was al na de eerste helft een feit. Voor de Scherpenzelers was het onbegonnen werk omna rust tot een beter resultaat te komen in de Domstad. Hoe sterk Sterrenwijk kan zijn, ondervond Woudenberg zaterdag een week geleden. Niet zonder fortuin wisten de veerkrachtige Woudenbergers de rasechte ‘balartiesten’ op 3-3 te houden, na een achterstand van 1-3.

Dat geluk had Scherpenzeel niet. Maar het ontbrak de ‘blauwwitten’ ook aan de vereiste veerkracht. Dat manco had alles te maken met het voortraject. De ploeg van Hof is het spoor de laatste weken bijster geraakt. Ook al omdat verdediging een verre van hechte linie is. Het aantal tegentreffers is opgelopen naar 25, het hoogste aantal in de derde klasse B.

advertentie
advertentie