Bloemin Kerstbomen aan huis

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - Dit jaar zal hoveniersbedrijf Bloemin een grote kerstbomenverkoop houden op het terrein van Esso Voskuilen in Woudenberg.

In het verleden werden de bomen verkocht bij tuincentrum/hoveniersbedrijf Bloemin Bv aan de Slappendel te Woudenberg. Nadat het tuincentrum voorgoed is gesloten is het hoveniersbedrijf op eigen voet verder gegaan. Daarom worden nu de kerstbomen op het terein van Esso Voskuilen verkocht.

Eigenaar RJ Klein van het hoveniersbedrijf Bloemin is toen opzoek gegaan naar een nieuwe locatie.

Klein: ,,Ik werd in de gelegenheid gesteld om de verkoop op het terein van Esso voskuilen te Woudenberg te houden. De verkoop van kerstbomen heb ik altijd met veel plezier gedaan bij het tuincentrum, ik heb dus geen moment getwijfeld over de nieuwe verkooplocatie.''

De verkoop zal beginnen vanaf 4 december vanaf 's morgens 10.00 uur tot s avonds 20.00 uur en koopavonden tot 21. 00 uur, afhankelijk van de verkoopdrukte. Zondags is er geen verkoop.

Er zijn diverse locaties, zoals bij Esso Voskuilen, Jan Poultry, Kapsalon Hairbeauty in Woudenberg, waar bij aankoop van een artikel kortingsbonnen worden uitgedeeld. Met deze bon krijgt men de boom geheel gratis thuis bezorgd, binnen een straal van 7.5 km of men krijgt 10% korting op de boom.

Wie niet in het bezit is van een kortingsbon kan men alsnog de boom laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. De boom zal bezorgd worden door de Bloemin Kerstman.

Klein: ,,We proberen er weer een lekkere ouderwetse kerstboomverkoop van te maken. De Esso is voor iedereen bereikbaar, zowel te voet, per fiets en per auto. Telefonische bestellingen kunnen ook via nummer 06-51445781. De kerstbomen kunnen alleen contant afgerekend worden,er is geen pin automaat aanwezig.''

advertentie
advertentie