Scoreverloop: 1-0 Paul Richard, 2-0 Wilfred Rietveld.

8 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Aan twee doelpunten had CJVV zaterdag voldoende om Valleivogels de baas te blijven. Na twee keer 45 minuten vermeldde het scorebord een stand van 2-0 in het voordeel van de thuisclub die door de winst de formatie uit Scherpenzeel op de ranglijst van de derde klasse D is gepasseerd.

In de eerste helft maakten de Amersfoorters al duidelijk dat zij met minder dan een driepunter geen genoegen namen. De kansen stapelden zich op voor de formatie van trainer Jos Krikke. Een minuut of tien voor rust was het eindelijk raak. Paul Richard kreeg de bal goed op zijn pantoffel: 1-0.

Ook in de tweede helft had Valleivogels niet veel te vertellen. De bezoekers probeerden het wel maar zij slaagden er niet in de defensie van CJVV in grote problemen te brengen. De thuisclub had wel het geluk dat de gasten twee keer de paal troffen. Het houtwerk stond echter ook twee keer een doelpunt van CJVV in de weg. Een kwartier voor tijd viel de beslissende tweede treffer. Op aangeven van Richard kon Wilfred Rietveld met een droge knal de aanhang van CJVV voor de tweede keer laten juichen.