Doelpunten Scherpenzeel: John de Fluiter 1-4, 2-4.

8 december 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De zondagvoetballers van Scherpenzeel gingen op eigen veld met 2-4 lelijk onderuit tegen Kismet. In de eerste onderlinge wedstrijd van deze competitie wonnen de Gelderlanders nog met 1-5 van deze Utrechtse tegenstander.

Kismet profiteerde voor rust optimaal van twee grote fouten in de Scherpenzeelse defensie. Daarnaast schuwde de bezoekende ploeg de fysieke duels niet. Zo werd Bastiaan den Boer al na een kwartier uit de wedstrijd ‘geschopt’. In de tweede helft volgde een forse aanslag op John de Fluiter, maar de spits van de thuisclub had de tackle gelukkig net op tijd in de gaten.

Pas in het laatste halfuur paste de thuisclub gedurfd een alles-of-alles-offensief toe. In die fase scoorden de ‘blauwwitten’ twee keer en leek een prachtige comeback in de partij zelfs heel even mogelijk. Het bleef echter bij twee schitterende treffers van De Fluiter. De zure nederlaag tegen Kismet was ook nog eens een dure voor de Scherpenzelers. Bij winst was de ploeg op de vijfde plaats van de zesde klasse D terechtgekomen, die aan het eind van dit seizoen recht geeft op deelname aan de nacompetitie. Inmiddels staat de ploeg kleurloos achtste.