SGP Renswoude: "Christelijke politiek is goed voor iedereen"

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste inwoner van Renswoude. Er is één ding waar we allemaal goed mee af zijn. Oog en zorg voor elkaar. Hier staat de SGP voor! Wat houdt dit in? Dat kun je terug vinden in de Bijbel. Daar staat veel in dat goed is voor ons allen. Dit betekent niet dat we elkaar van alles en nog wat opleggen. Nee, we zoeken het beste voor iedereen. Of, zoals de Bijbel het zegt: God lief hebben boven alles en je naaste als jezelf! Zo wil de SGP zich in de gemeenteraad opstellen: sociaal en rechtvaardig. Maar ook eerlijk en betrouwbaar.

De SGP wil opkomen voor de zwakkeren in ons dorp. Dit betekent dat we ervoor zorgdragen dat inwoners die hulp en zorg nodig hebben, dit ook kunnen krijgen. We willen graag goede en voldoende huurwoningen. Ook voor mensen met een laag inkomen. Het is eerlijk als mensen met een hoog inkomen meer huur gaan betalen of doorstromen naar een koopwoning.

De SGP heeft er hard aan gewerkt om het woningbedrijf beter te laten functioneren. Met een goede en meerjarige onderhoudsplanning en een gedegen financieel beleid voor de toekomst. Daar gaat de SGP voor. Met uw stem op 19 maart.

(Hans Overeem is nummer 4 op de kandidatenlijst van de SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart D.V.)

advertentie
advertentie