Stem! Af op Midland FM

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart 2014 krijgen veel aandacht bij de radiozender Midland FM. Op de dag van de verkiezingen is de lokale radiozender live aanwezig op alle vier de locaties in Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal, maar ook in de weken er naar toe heeft politiek een prominente plaats op de zender met het programma Midland politiek.

Maandag 3 maart geeft Midland FM het startschot voor 'Stem! Af op Midland'. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen begint de radiozender officieel met uitzendingen over de politiek in de gemeenten Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal.. Buiten deze uitzendingen om, zal er ook veel nieuws te lezen zijn op de internetpagina midlandfm.nl, Twitter en Facebook.

Hiermee is Midland FM dé nieuwsbron voor gemeentelijke politiek.

Uitzendingen en debatten

Elke maandag tot donderdag van 19.00 tot 21.00 uur is er het radioprogramma Midland Politiek met alle lijsttrekkers uit eerder genoemde gemeenten. Ook de lijsttrekkersdebatten zijn vanzelfsprekend bij Midland FM live te horen: maandag 10 maart rechtstreeks vanuit de gemeente Scherpenzeel en Renswoude via internet en op 13 maart live vanuit Woudenberg en Veenendaal eveneens via internet. www.midlandfm.nl

Het hoogtepunt zal natuurlijk plaatsvinden op de verkiezingsavond van woensdag 19 maart als Midland FM live aanwezig is op de vier verkiezingslocaties. “Wij zitten op deze woensdag boven op alle uitslagen”, aldus Andre Kennis van Midland FM. Wil je dus als eerste weten wat de verkiezingsuitslag wordt, stem dan af op Midland FM.

advertentie
advertentie