Fietsenmaker Den Boer bij Minisoos en Happy Kids

7 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Verbaasde peuters in de speelhal van de Minisoos toen ze vanmorgen een fiets binnen zagen staan. "Een fiets hoort toch niet in de hal?", vroegen sommigen. Het fietsje was meegenomen door fietsenwinkel Jac Den Boer uit Scherpenzeel. De fietsenmakers kwamen twee man sterk om onze peuters het een en ander te vertellen over de fiets.

Bij Happy Kids kinderdagverblijf en peuteropvang de Minisoos werken we veel samen en met dezelfde thema's. Iedere zes weken is een ander thema aan de beurt. Deze keer is dat 'Op stap met Bas'. Bas is een jongetje uit de boeken van Dagmar Stam dat centraal staat in het voorschoolse programma dat gevolgd wordt door zowel Happy Kids als de Minisoos. Dit thema zorgt voor leuke uitstapjes, bijzondere knutsels, diverse activiteiten en zelfs voor een bezoek van de fietsenmaker. Met de fiets kun je namelijk ook op stap.

Wat te doen als de band slap is? Hoe voelt dat, een slappe band? Wordt de band hard door oppompen? Oh oh, de band is lek. wat nu? De peuters hebben een enerverende ochtend gehad met dank aan de fietsenmaker.

advertentie
advertentie