Veel blauw op straat

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 15 maart - de laatste zaterdag voor de gemeenteraadsverkiezingen. Veel politieke partijen grepen deze dag aan om in het dorpscentrum met de inwoners van Scherpenzeel in contact te komen. Zo ook de ChristenUnie.

Het helderblauw van de ChristenUnie was opvallend aanwezig in het centrum. Ook in de verschillende wijken kon u echter zomaar zo’n blauw windjack van de ChristenUnie tegenkomen. Het campagneteam had wat hulptroepen bij elkaar getrommeld, die samen met de fractieleden en het bestuur deze laatste echte campagnedag blauw kleurden.

In het centrum werden zinvolle gesprekken gevoerd met de inwoners van Scherpenzeel. Veel fietsen werden voorzien van een zadeldekje: ‘Bij de ChristenUnie zit u goed!’ Daarnaast werden aan het winkelend publiek appels uitgedeeld. In combinatie met de mandarijnen van de SGP en de bonbons van het CDA werd door menigeen al gespeculeerd op een mogelijk te vormen coalitie.

Zoals gezegd doken de helderblauwe windjacks voorzien van het ChristenUnie logo ook op in de woonwijken. Vele inwoners van Scherpenzeel kregen een persoonlijke brief in de bus, waarin zij worden opgeroepen om hun waardering voor de betrouwbare, gedegen en constructieve politiek van de ChristenUnie op 19 maart ook daadwerkelijk om te zetten in een stem op deze partij. Voor twee zetels in de raad in de komende periode is namelijk ook uw stem nodig! U kunt op ons rekenen. Mogen wij op u rekenen a.s. woensdag?!

advertentie
advertentie