Ga 5 april mee op muzikale ontdekkingsreis met Muziekvereniging Caecilia Scherpenzeel

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

5 april is het jaarlijkse voorjaarsconcert van Muziekvereniging Caecilia Scherpenzeel. U bent van harte welkom in Kulturhus de Breehoek voor een muzikale avond! Het thema van de avond luidt: “Out of Africa, into America”. We gaan op een muzikale reis. En niet zomaar een reis. We bewegen ons van de diepe oerwouden van Afrika naar de swingende muziek uit Latijns-Amerika.

Met bekende werken als “Out of Africa” (van de beroemde film) vergezeld door Afrikaanse percussie waant u zich even helemaal in wildernis van Afrika. Gedurende de reis zullen we ons langzaam begeven naar Zuid-Amerika, het land van Samba, Tango en swingende ritmes. Met een programma geschikt voor en door alle leeftijden zult u zich zeker niet vervelen!

Dit concert zal dirigent Gerd Wensink zijn debuut maken als dirigent van het orkest van Caecilia Scherpenzeel. Daarnaast kunt u zoals gewoonlijk genieten van de slagwerkgroep onder leiding van Pieter Senden en het leerlingenorkest van Caecilia en Ons Genoegen onder leiding van Harry Weijkamp.

Kom dus naar Kulturhus de Breehoek te Scherpenzeel op 5 april 2014, en ga mee op muzikale ontdekkingsreis. De zaal opent om half acht en aanvang van het concert is acht uur. Kijk op www.caecilia-scherpenzeel.nl voor meer informatie en voorverkoop.

advertentie
advertentie