Scholenactie in Scherpenzeel

4 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Vanaf maandag 14 april tot en met vrijdag 9 mei houden alle kinderen van al de basisscholen in Scherpenzeel weer een grote actie voor een goed doel.

Dit jaar is er gekozen voor stichting KIKA. Een stichting die zich inzet zoveel mogelijk kinderen kankervrij te laten leven.

De kinderen van groep 1 - 8 gaan, door middel van het doen van klusjes, geld op halen. De klusjes kunnen ze bij familie, vrienden, kennissen en buren gaan uitvoeren. Elke leerling van deze groepen krijgen van school €5, -. Daar moeten zij meer geld van maken. Ze kunnen bijvoorbeeld spullen kopen voor een cake en daarmee cake gaan bakken en deze dan voor meer geld verkopen. Maar ze kunnen bijvoorbeeld ook spullen kopen waarmee ze ramen kunnen zemen en dan voor geld bij mensen de ramen gaan zemen, auto’s wassen etc. Het kan dus zomaar zijn dat er kinderen bij u aan de deur komen voor dit goede doel! Helpt u ook mee?

Na 9 mei gaan we al het geld tellen en zullen we het totaalbedrag, doormiddel van een cheque overhandigen aan vertegenwoordigers van KIKA. Dit wordt op maandag 19 mei gedaan door 2 leerlingen uit groep 5 van elke school.

advertentie
advertentie