Valleivogels presenteert eigen kledingbrochure

9 april 2014 om 00:00 Sport

Donderdag 3 april 2014 gaat bij Valleivogels de boeken in als een historische dag. Maanden van voorbereiding gingen er aan vooraf, maar op die bewuste donderdagavond kon hij dan eindelijk gepresenteerd worden: de kledingbrochure van sv de Valleivogels.

Jaap Gerritsen en Dolf van der Beek namen het voortouw in dit initiatief en als we Gerritsen vragen naar het resultaat, dan komt er een glimlach te voorschijn. “Het is mooi om te zien dat de brochure in de kantine van hand tot hand gaat. Iedereen is toch wel nieuwsgierig hoe de eigen clubcollectie eruit ziet.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van sv de Valleivogels werd het voorstel “kleding spaarplan” door de leden goedgekeurd en werd in samenwerking met het merk Hummel de brochure gemaakt. Hummel, die ook de tip had gegeven voor zo’n brochure, wilde in eerste instantie met fotomodellen gaan werken. Die hebben we binnen onze eigen vereniging ook dacht Gerritsen en dat zijn ook nog personen die de juiste eigenschappen van de vereniging hebben: strijd leveren en met hart en ziel voor de sportvereniging voetballen.

Danique van Ginkel, Jelle Overeem en Robert van den Broek werden uitgekozen om als model te fungeren voor de kledingbrochure.

Gerritsen vervolgt zijn verhaal: “Het spaarplan zit goed in elkaar en met de financiële hulp van Transportbedrijf van Heugten uit Scherpenzeel kan er nu drie jaar lang gespaard worden voor de volgende collectie kleding. En dat is natuurlijk een fantastisch gebaar, aldus Jaap Gerritsen.

De eigen voetballers van Valleivogels namen vol trots het eerste exemplaar in ontvangst en poseerden natuurlijk voor fotograaf Bas Slob.

advertentie
advertentie