Oranje Bingo

10 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 26 april organiseert de Stichting Ouderen Scherpenzeel-Renswoude, in

samenwerking met de Oranjevereniging Scherpenzeel, weer haar traditionele super gezellige Oranjebingo. De oranje bingo balletjes liggen weer vol spanning op u te wachten. De aanvangstijd van de bingo is 10.00 uur tot ongeveer 12.15 De zaal is open vanaf 9.15 uur. De ochtend wordt gehouden in Partycentrum Boschzicht, Burg. Royaardslaan 4 in Scherpenzeel.

Na het kopje koffie met Oranjegebak, zingen wij met elkaar enkele Oranje liederen en het nieuwe SOS-lied. Onze vaste accordeonisten, Ans en Berend, zijn er ook weer bij. In de pauze brengen wij een toast uit op de verjaardag van Koning Willem Alexander. Zoals gebruikelijk komen enkele leden van de Oranje Vereniging samen met onze burgemeester, de heer B. Visser, op bezoek.

De dames van de Creatieve hebben vele mooie zelfgemaakte kaarten gemaakt, die u voor een zeer redelijke prijs kunt kopen. De SOS viert het hele jaar haar 40 jarig bestaan en wie jarig is krijgt meestal een cadeautje . Dit cadeautje willen wij graag weggeven aan het goede doel: ‘Manege zonder Drempels’, u vindt onze giftbox bij de uitgang.

Alle 50+ Senioren uit Scherpenzeel en Renswoude van harte welkom. Ieder jaar genieten ruim 160 senioren van deze speciale ochtend, waar de toegang gratis is. Na afloop krijgt u een leuke attentie mee!

Senioren uit Renswoude, die vervoer nodig hebben kunnen bellen naar telefoonnummer: 0318-57 22 69. Voor overige informatie: 033 277 88 98.

advertentie
advertentie