Renswoude collecteerd voor het Oranjefonds.

16 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage in Renswoude en Zorgboerderij “De Kleine Weide” gaan van 21 t/m 26 april gezamenlijk collecteren voor het Oranje Fonds.

Zowel Passage als “De Kleine Weide” doen mee aan het collecteren voor NL-geeft van het Oranje Fonds. NL-geeft is een online platform waarmee mensen veilig en makkelijk aan lokale sociale initiatieven kunnen doneren. De genoemde organisaties willen ieder voor eigen project, geld inzamelen voor kinderhospice De Glind en voor de realisatie van een Rolstoel-pad naar de kikkerpoelen.

50 % van het geschonken bedrag maakt het Oranje Fonds direct over naar de twee organisaties. De andere helft besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in de provincie Utrecht. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

“De Kleine Weide” collecteert aan de Zuidkant van Renswoude, Passage collecteert in Renswoude-Noord, de Dorpsstraat is de scheidingslijn.

Door nu samen geld op te halen kunnen we het Oranjefonds extra ondersteunen. Via het platform op www.nlgeeft.nl lopen alle geldstromen via het Oranje Fonds, wat maximale garantie én fiscale voordelen oplevert voor donateurs. Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NL-doet.

advertentie
advertentie