Open Dag Woonzorgboerderij Moriahoeve 23 april 2014 van 10.00 tot 13.00 uur

16 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Deze open dag is bedoeld voor belanghebbenden, doorverwijzers en geïnteresseerden. Moriahoeve zal de dagactiviteitenruimte en een woning openen om u rond te kunnen leiden. Moriahoeve is inmiddels 2 jaar open en kan u veel mogelijkheden laten zien voor mensen die lijden aan de ziekte dementie. Het dagactiviteitenprogramma is voor een bredere doelgroep toegankelijk. Mensen voor wie een zinvolle dagbesteding belangrijk is kunnen zich aansluiten als deelnemer of vrijwilliger.

Een paar reacties van familie en/of deelnemers:

“We zijn zo blij dat we Moriahoeve hebben gevonden, we komen nu weer ‘thuis’ bij onze vader. We hoeven niet meer voor hem te zorgen, of ons zorgen te maken om hem. Ook wij als familie voelen ons erg welkom op de Moriahoeve!”

Iemand over de dagactiviteiten: “Ze zijn allemaal zo lief voor me! Ik heb het hier zo naar mijn zin. Het is altijd gezellig en dankbaar ga ik weer naar huis. Dan kan ik er weer tegen!”

“Het is moeilijk om als partner het ziekteproces van dementie mee te maken. Nu ik af en toe ook mijn hart kan luchten bij mensen die me begrijpen, kan ik het veel beter volhouden. Het helpt mij in de verwerking van het proces. Daarnaast is het goed te weten dat mijn partner/ouder met liefde wordt opgevangen door deskundige mensen”

Moriahoeve wil zich vanuit christelijke bewogenheid open stellen voor iedereen die specifieke zorg nodig heeft. Moriahoeve heeft haar bewoners en deelnemers veel te bieden, zoals; - Een groene buitenomgeving waar veel vrijheid is om te wandelen en te genieten van een overdekt terras, -elke dag een warme maaltijd (voor de mensen van de dagbesteding tussen de middag) met groenten uit eigen moestuin, -leven in huiselijke kring, een kleine gemeenschap, waar elke dag meerdere activiteiten worden aangeboden. - de bewoner of deelnemer geeft aan waar hij/zij van houdt of wat hij/zij graag zou willen doen, - aandacht is heel gewoon!!

Adres: Woonzorgboerderij Moriahoeve, De Steeg 4a, 3931 PM Woudenberg, Tel. 033-3030445. Voor meer informatie bezoek de website: www.moriahoeve.nl of mail met coordinator@moriahoeve.nl

advertentie
advertentie