De wonderen zijn de wereld nog niet uit!!

22 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De wonderen zijn de wereld nog niet uit dat wil ik Wim Mulder uit Scherpenzeel graag delen met andere mensen

Op een avond zagen wij op tv een programma over Stichting Ambulance wens. Mijn vrouw heeft toen een mail gestuurd naar Stichting Ambulance Wens dat ik graag nog een keer de haven van Rotterdam wilde zien.

De volgende dag werd door de Stichting Ambulance Wens meteen alles in gang gezet.

De dames van de Buurtzorg gevraagd of zij mij extra vroeg wilde verzorgen.

Zo kon ik op 31 maart om 10 uur op pad in de wensambulance samen met mijn vrouw Adrie, mijn dochter Mariska, schoonzoon Martin en de vrijwilligers van de ambulance Anne en Dirk.

Eerst naar het nieuwe Centraal Station waar ik op de brancard werd rond geleid .

Heel indrukwekkend, blij dat ik dit mocht zien.

Vanaf het Centraal Station zijn we naar de Veerhaven gereden waar een vloot van 22 zeilschepen voor een zeilwedstrijd naar Engeland vertrok (De Race Of The Classic).

Dit is het grootste studenten zeil evenement van Europa waarbij teams van verschillende Universiteiten en Hoge scholen uit Nederland een wedstrijd zeilen op Klassieke zeilschepen. Een bijzondere ervaring omdat ik van klassieke zeilschepen houd.

Vanaf de brancard kon ik de studenten uitzwaaien.

Zelfs het weer werkte bijzonder goed mee.

De Rotterdamse chauffeur( Dirk) heeft ons daarna de meest interessante plekken van Rotterdam laten zien.

Na de toertocht volgde er een rondvaart van 16 km door de havens met de Spido en werd ik als een vorst behandeld.

Samen met mijn gezin kan ik terug kijken op een geweldige dag, mogelijk gemaakt door de Stichting Ambulance Wens. Het raakte mij persoonlijk heel diep dat er zoveel vrijwilligers zijn die voor zieke mensen zoals als ik zo`n dag mogelijk maken. Dit ervaar ik als een wonder!

Iedereen die hier op zijn of haar manier aan heeft bijgedragen vooral mijn vrouw Adrie geweldig bedankt voor deze gouden dag.

Deze stichting kan dit alleen verwezenlijken met behulp van donaties en schenkingen om zo voor mensen die getroffen zijn door een ernstige ziekte een laatste wens in vervulling te laten gaan.

Alle wensen worden GRATIS vervuld. Stichting Ambulance Wens kan dit niet doen zonder de giften van talloze gulle mensen, verenigingen en bedrijven.

Als u ook een bijdrage wilt leveren, kunt u dit doen door een bedrag te storten op rekeningnummer:

IBAN NL RABO 0112 92 46 11 t.n.v. Stichting Ambulance Wens, Rhoon

advertentie
advertentie