Bijzondere fietsroutes door landelijke omgeving met leuke bezienswaardigeheden.

24 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Bijzondere Fietsroute’s

We gaan weer fietsen, in de maanden juni, juli en augustus iedere dinsdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Er zijn 5 bijzondere route’s met bezienswaardigheden vanaf het Knorrehuus aan de Lunterseweg 67, Ede te starten.

Alle route’s zijn weer aangepast met nieuwe interessante bezienswaardigheden, waar u een kijkje kunt nemen.

Voor deze route’s moet wel een dag worden uitgetrokken.

Ze zijn niet heel erg lang, maar op de route kom je zoveel tegen, dat het tijd kost om overal even rond te kijken en vooral te genieten

De Wald-Knor route gaat via de bossen en langs boerderijen naar Otterlo, waar ook gestart kan worden bij De Waldhoorn Eten en Drinken vanaf 10.00 uur.

Op deze route kunt u aan bij 15 afstappunten, een wijnhoeve, imkerij, verzamelmuseum uit grootmoeders tijd, een atelier, klimbos en Theetuin De Roek op de Hartenberg enz, enz.

Fielecepeepad gaat richting Renswoude, met veel mooie afstappunten, die zeker de moeite waard zijn .

Boerenland route gaat richting Barneveld, een landelijke route langs vele monumentale boerderijen, en leuke bezienswaardigheden.

Kromme route gaat richting Wageningen, langs het Valleikanaal, en door het Bennekomse binneveld .

Puur Natuur route gaat richting Renkum, over de uitgestrekte heidevelden en door de bossen, langs een bierbrouwerij en authentiek winkeltje met ouderwets snoepgoed en snuisterijen.

Van Hot naar Her route gaat richting Achterveld, met bezienswaardigheden, deze is te starten bij Klein Sprakelaar aan de Schansweg 9 te Lunteren.

Al deze route’s zijn zeker de moeite van het fietsen waard, het is teveel om op te noemen wat er op alle route’s is te zien.

Dus pak allemaal de fiets en kies een route uit die u het meeste aanspreekt, en ga genieten van alle afstappunten bij de particulieren die voor u de dinsdagen open zijn.

Enkele route’s zijn aangepast voor mensen die moeilijk kunnen fietsen en toch van al deze bijzonderheden willen genieten, deze zijn met de auto te rijden.

Voor meer informatie kunt u bellen met Jenny Methorst van het Knorrehuus, tel: 0318-484460

advertentie
advertentie