Vrijwillig actief in de buurt

25 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Penningmeester bij Unicef. Het Regionaal Comité Unicef Eemland is op zoek naar een Penningmeester die als vrijwilliger deel uitmaakt van het Coördinatieteam. Behalve het zorgdragen voor een financiële administratie en het opstellen van een begroting volgens de voorgeschreven richtlijnen, denkt de Penningmeester mee met het bestuur en kan hij of zij helpen met beleid maken en uitvoeren.

In deze rol bent u ook de "oren en ogen" van de centrale organisatie in het land.

Aangezien de Penningmeester deel uitmaakt van het C.T. zoeken wij een kandidaat die voor

langere tijd (minimaal 1 jaar) inzetbaar is.

Vrijwilliger bij de maaltijd bij Het Huis in de Wei bij Zorggroep Ena in Scherpenzeel. Huis in de Wei biedt wonen, zorg en welzijn aan met name ouderen. Wie wil op zaterdag van 11.45 - 13.15 uur als gastvrouw helpen bij de maaltijd in de grote zaal? Samen met een andere vrijwilliger dekt u de tafels, deelt de maaltijden uit en eet gezellig mee.

Suppoost bij tentoonstelling Natura Mystica. Van 18 mei tot 25 juni wordt er op Landgoed Leusderend in Leusden een tentoonstelling met als titel Natura Mystica georganiseerd. Verschillende hedendaagse schilderijen zijn hier dan te zien. De tentoonstelling is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 - 17.00 uur. Er worden veel bezoekers uit Leusden en de regio verwacht. Voor de functie van suppoost zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in de genoemde periode een aantal dagdelen beschikbaar zijn. Taken zijn het welkom heten van bezoekers en toezicht houden. Heeft u affiniteit met kunst en zin in een leuke tijdelijke vrijwilligersbaan neem dan contact op met Welzijn Leusden.

advertentie
advertentie