Poppentheather floepie bij de SOS

19 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

Dit jaar is het feest bij de SOS, zij viert haar 40-jarig bestaan. Enkele van de feestactiviteiten zijn voor jong en oud. We nodigen dan ook graag senioren en hun kleinkinderen, achterkleinkinderen en de moeders en vaders van die kleine kinderen uit op naar de poppenvoorstelling te komen kijken.

Het verhaal gaat over een ringslang, die in een mesthoop haar eitjes legt.

Als Stefan op weg naar de boerderij een slang ziet liggen, wil hij hem verjagen, maar oma denkt daar heel anders over…. Spannend.

De voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 11 juni, in het Huis in de Wei, aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur. Na de voorstelling kunnen de kinderen met de poppenspeelster napraten over het leven en het nut van de slang. Alle kinderen krijgen een bon voor een ijsje, aangeboden door La Berto van de Pitstop. Aan de voorkant van het Huis in de Wei staat een echte ijscokar! De aanwezige senioren krijgen een bon van Vishandel Firet (Scherpenzeel) voor een heerlijke zoute haring. Firet viert dit jaar namelijk ook het 40-jarig bestaan.

Gratis toegangsbewijzen zijn af te halen aan de balie van het Huis in de Wei, Vijverlaan 2 op maandag- dinsdag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Vol=Vol. Consumpties zijn voor eigen rekening. Daarnaast houden wij een collecte aan de deur voor het goede doel: 'Manege zonder Drempels', waar kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen op speciale huifbedden kunnen paardrijden

advertentie
advertentie