Midland FM live bij kampioenswedstrijd Holestick

21 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Midland FM zal op zondag 25 mei aanstaande live verslag doen van de kampioenswedstrijd van het dames 1 team van hockeyvereniging Holestick uit Scherpenzeel. Vanaf 12.45 uur zullen de dames uit Scherpenzeel op eigen veld aantreden tegen het team van Dorsteti uit Wijk bij Duurstede.

Het team van Holestick staat in de competitie momenteel op een gedeelde eerste plaats. Deze plaats delen zij met de ploeg uit Zevenaar. Beide teams staan zowel in punten als in doelsaldo exact gelijk. Het is daarom voor de Scherpenzeelse hockeydames van belang om zoveel mogelijk doelpunten te scoren om uiteindelijk het kampioenschap te kunnen vieren.

Op hetzelfde moment dat het team van Holestick aantreedt tegen Dorsteti staat in Zevenaar de wedstrijd tegen Druten op het programma.

Mochten de dames van Holestick het kampioenschap op hun naam schrijven, dan zou dit voor de eerste keer in de geschiedenis van de hockeyvereniging zijn.

De verslaggevers van Midland FM zijn live aanwezig bij de wedstrijd tussen Holestick en Dorsteti om de wedstrijd te verslaan en u een sfeerimpressie te geven. Deze speciale uitzending zal starten op zondagmiddag om 12.30 uur.

Midland FM is te ontvangen:

In de ether via 105.6FM en 106.3FM

Op de kabel via 107.0FM

en via www.midlandfm.nl

Midland FM is de lokale omroep voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal.

advertentie
advertentie