Vrijwilligerswerk in Scherpenzeel en omgeving

23 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Vrijwilliger ontbijt bij het Huis in de Wei van Zorggroep Ena in Scherpenzeel. Het Huis in de Wei biedt met name ouderen wonen, zorg en welzijn. Men is op zoek naar een vrijwilliger die op maandagochtend tussen 7.45 en 11.00 uur het ontbijt en de koffie wil verzorgen op de kamers van de bewoners. Kunt u goed overweg met ouderen, bent u in staat een gezellig praatje te maken? Het Huis in de Wei komt graag met u in contact.

Enthousiaste gastvrouw of -heer bij de Pyramide van Austerlitz. Tussen 1795 en 1813 waren de Fransen in ons land. Op en rond de locatie van de Pyramide van Austerlitz bij Woudenberg waren in die periode jarenlang ca. 18.000 (voornamelijk Franse) militairen aanwezig. In en rond het huidige bezoekerscentrum en op het monument de Pyramide van Austerlitz wil men het verhaal van het belang van deze periode in onze nationale geschiedenis overbrengen. Wie vindt het leuk om in de functie van gastvrouw of - heer de geschiedenis van de Franse tijd en de Pyramide van Austerlitz met enthousiasme over te dragen? U bemenst het kassahuis van het monument, draagt zorg voor ticketverkoop, deelt klimdiploma’s aan de kinderen uit en wijst mensen de weg. U kunt zelf maandelijks uw beschikbaarheid aangeven.

Ook is de organisatie op zoek naar Passantengidsen, een Planner (inroosteren vrijwilligers) en een Communicatievrijwilliger. Meer weten? Kijk op www.welzijnleusden.nl.

advertentie
advertentie