VEEL INTERESSE IN OPEN HUIS GRAFMONUMENTEN EIJGELAAR NATUURSTEEN

28 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Maandag 26 mei heeft Eijgelaar Natuursteen aan de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn een open huis gehouden in samenwerking met een aantal uitvaart gerelateerde bedrijven. Ondanks de regen kwamen circa 250 geïnteresseerden het nieuwe bedrijf met grafmonumenten & urnen in Apeldoorn bekijken. De uitstraling van de nieuwe showroom is warm. De mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten ongekend. En de diversiteit aan gebruikte materialen en stijlen opvallend.

Een steenhouwer liet zien hoe het graveren van een persoonlijke afbeelding op een steen in zijn werk gaat, een glaskunstenares lichtte passievol toe hoe ze een zonnebloem aan het brandschilderen was voor iemand die haar hele leven veel van zonnebloemen heeft gehouden, een glasspecialist liet zien hoe hij een geknabbelde rand aan glas maakt en er was gelegenheid om zelf eens te steenhouwen.

De sfeer was gemoedelijk met op de achtergrond prachtige live muziek met zang en pianospel. Er was voldoende ruimte om gericht vragen te stellen over grafmonumenten. Er was ook veel interesse in de Waterurn, een concept waarbij de urn langzaam as teruggeeft aan de aarde. Ook was er informatie over rouwdrukwerk, bijzondere op maat gemaakte grafkistjes, informatie over balsemen, prachtige rouwbloemstukken en rouwverwerking. Door de bijzondere combinatie van vakmanschap en uitvaart gerelateerde producten werd de aandacht van de bezoekers lang vastgehouden.

Mocht u zelf meer informatie over grafmonumenten willen, documentatie met prijzen willen ontvangen, een afspraak willen maken voor een persoonlijk adviesgesprek bij Eijgelaar of bij u thuis, dan kunt u contact opnemen met Eijgelaar Natuursteen. (tel: 055-3030970 - info@eijgelaar.nl - www.eijgelaar.nl).

advertentie
advertentie